28.2.2013

Harmistus..

Olipa kurjaa huomata, että kaksi lukijaa oli häipynyt viimeisimmän postauksen jälkeen :(
No, kaikkia ei voi miellyttää ja ymmärrän kyllä, että pitkät välit postauksissa karsii lukijakuntaa.

Tilasin tänään itselleni muutaman himotuslakan ;) Orlyn Miss Conduct ja Glam FX Ultraviolet, OPIn Stay The Night ja China Glazen Some Like It Haute. Toivottavasti tulee äkkiä :)

Violetit lakat on tosi hankalia kuvata, yleensä ne on kuvissa liian sinisiä, kuten tämäkin nyt kynsille päässyt Sinful Colorsin Let´s Talk. Nimettömät ja peukut kuorrutin Models Ownin Boogie Nightsilla. Ihana mutta ärsyttävä lakka, koska niitä hippusia jää väkisinkin törröttämään. Laitoin vissiin neljä kerrosta Secheä päälle ja vieläkin joissain kohdissa tuntuu teräviä reunoja. Onneksi se saa kauneudellaan paljon anteeksi.

Tilasin kesällä MO:n kimppatilauksessa koko setin Mirror Ball lakkoja, mutta koska niistä itseäni ei puhutellut kuin kaksi Boogie Nights ja Freak Out!, niin myin sitten loput ihanalle Lepikossa Kuhisee blogin Mirjalle.
Monilla on lukemani mukaan esiintynyt näissä Mirror Ball kokoelman lakoissa sitä, että sudit höröttää. Itselläni ei sellaista ole havaittavissa. Jännä juttu, mistä lie johtuu?

Tässä kuvaa tämän päivän kynsistä. Valaistus on sangen perseestä, koska kello on yli kymmene illalla, mutta koska olen sairaslomalla ja tylsistynyt niin ajattelin kuitenkin postata.


Tälläista tänään, katsotaan jos sais vaikka huomenna uudet kynnet postattua :)

4 kommenttia:

  1. Noi on ihania noi mirror ball lakat <3
    ihanat kynnet:)

    VastaaPoista
  2. Ostin eilen tuon Stay the night:in. Nyt se odottaa laukussa kotiin pääsyä ja sitten kynsille pääsyä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, se on kyllä ainakin swatcheissa niin ihana <3

      Poista

Voit kommentoida myös ilman nimimerkkiä. Sanavahvistusta ei ole.
Pidetäänhän kuitenkin asiallinen linja, eikös juu? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...