24.10.2011

HEI, JEESATKAAS VÄHÄN!

Eli sellainen olisi mielen päällä, että mistä te, jotka teette geelikynsiä, tilaatte geelit yms härpäkkeet?
Työkaverit kovasti painostaa tilaamaan geelivehkeet (uuni jo löytyy), joten kai se on taivuttava!? :D
Kertokaa myös mitä kaikkea tarvin...
En tiedä mahtuuko edullinen ja laadukas samaan lauseeseen, mutta yritetään nyt kuitenkin.. :D Ja tilaan mieluiten suomesta tai sitten jonkun teidän ystävällisen sielun kautta, kun en ole tehnyt itselleni paypal-tunnuksia, koska tiedän sen olevan menoa sitten!!

HELP ME!!! :))

7 kommenttia:

  1. cesarsshopin geelejä olen kuullut kehuttavan :) www.cesarsshop.fi

    VastaaPoista
  2. Mitäköhän tuohon nyt sanoisi.. eBay & saksa<3 :D Suomen puolelta tilatuissa laatu saattaa välillä olla huonompaa, mitä esim eBayst tilatuissa :)
    Suomen puolelta esim: hobbyhall, huuto.net, http://www.sannataranailart.fi/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20110216-11092-24240-1/Categories/Assortment/Rakennekynnet
    jnejne.. googleen vaa hakusanaa ja ehtimään :)

    VastaaPoista
  3. Ite oon enemmän perehtynyt kyllä akryyleihin. tykkään niistä rakennella kynnet. Mutta siis tästä sivusta saa tilattua myös geelejä http://www.nded.fi/

    Suomen kielelle on käännetty kyllä välillä aika huomosti. Mutta paljon oon tuolta tilannut ja joskus isompiakin tilauksia. Aina on tullut perille. Ja myös itse akryylit on todella hyvälaatusia. Pysyy kynnessä hyvin seuraavaan huoltoon. Luulisi siis että laatu geeleissäkin olisi hyvä.
    Omassa blogissa enemmän akryyleista. Tai tutoa siis tulossa myöhemmin. Itse kaupastakin muistaakseni oon jotain kirjottanut :)

    http://pientajaisoakynsilla.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Kiitos Eerika :)) Siellä mä kävinkin jo yks päivä pyörimässä.. Taidan laittaa tilauksen tehden!

    VastaaPoista
  5. Mä olen tilannut mimaxxista, ihan suomalainen kauppa ja nyt kävin ihanat kynnet-kaupassa ja tunnistin niiden geelituotteissa ihan hyvät nimet. Olen aika paljon seikkaillut netissä lukemassa ja vertailemassa ja tiedän että hinta-laatu ei aina kulje samassa koska samaa geeliä voidaan kauhoa isosta ämpäristä erilaisiin purkkeihin joihin sitten liimataan erilaiset logot ja hinnoitellaan sen nimen mukaan. Sina-merkkiset geelit on ainakin halpoja ja hyviä:)

    VastaaPoista
  6. NDED:istä kannattaa tilata akryylit. Geeleistä minulla on huonoja kokemuksia. Jos tiedät paikkakunnallasi jonkun tekevän Kinetics tuotesarjalla, suosittelen heidän sculptor-geeliä. Se on täysiviskoosista ja kestää ydinsodan!

    VastaaPoista
  7. Vähän myöhään tähän vastailen, mutta löysin blogisi vasta tänä aamuna ja katselin tänne asti. Pakko oli vastata, kun katselin muiden vastauksia ;) Itse käytän tuota yllä mainittua Kinetics-sarjaa ja geeli on ihan mielettömän hyvälaatuista! Ei ole liian löysää eikä tönkköä vaan saa todella hyvin levitettyä kaikenkokoiselle kynnelle. Voit lukea lisää blogistani :)

    http://pinjeta.blogspot.com/

    VastaaPoista

Voit kommentoida myös ilman nimimerkkiä. Sanavahvistusta ei ole.
Pidetäänhän kuitenkin asiallinen linja, eikös juu? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...