18.5.2012

Luonnon- ja muutakin kosmetiikkaa...

Eli kuten aavistelin, tänään sain postista viestin, että CosMeryalta tilaamani paketti on saapunut.
Työpäivän jälkeen kipittelin postiin ja kotiin tullessani paketin kääreet sai hyvin äkkiä vauhtia.. :D

Paketista paljastui itse tilaamani; Mansikan tuoksuinen luomusaippua (Vihreä kosmetiikka), Mansikka huulivoide, Kasvojen sokeri-suklaakuorinta (myös Vihreä kosmetiikka), Dependin mintunvihreä crackle ja Universal Nails aluslakka.



Sekä CosMeryan lähettämät testituotteet; Acorelle (valkoisen orkidean tuoksuinen hajuvesi, jossa käytetty luomuviljeltyjä tuotteita), Cuccio Naturalé Milk&Honey- ja pomegranate&fig bodybutteria, kaksi hiusnaamiota kiharille hiuksille (Ice cream ja Krystal milk), Volyymia antava shampoo (Ice cream) sekä tekstuuria(!?) antava hiuksiin jätettävä muotoilutuote (Ice cream).



Testasin heti Dependin cracklea eilisten lakkausten päälle, ja voi kylläpä se lohkeili kauniisti. <3
Mulla on muutaman muunkin merkin crackle ja yksikään ei ole kyllä halkeilullaan vakuuttanut.

Toki myös huulirasvaa oli pakko kokeilla heti, ja pakko sanoa, että oli kyllä ihanan tuntuista huulilla. Tuoksu toi mieleen kyllä jotain muuta kun mansikan, nimittäin Pätkis-suklaapatukan :D Toki sehän on ollut lapsesta saakka mun suosikki. Eli ei huono asia ollenkaan.

Sokeri-suklaakuorinta tuoksui vallan ihanalle, olisi tehnyt mieli nuolaista :D Se pääsee sitten illalla saunan jälkeen testiin.

Orkidean tuoksuinen hajuvesi ei todellakaan vakuuttanut alkutuoksullaan, lähinnä ajattelin, että voihan sitä suihkia vessaan aina välillä ;D Mutta nyt kun tuoksu alkaa tasaantumaan, niin huomaan nuuhkivani rannetta vähän väliä. Tuoksu onkin oikeastaan aika hyvä. Silti ehkä aavistuksen "ilmanraikastinmainen".

Lopuista tuotteista kerron sitä mukaa kun saan testattua niitä.



Onko luonnonkosmetiikka teille tuttua, ja mitä olette mieltä siitä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida myös ilman nimimerkkiä. Sanavahvistusta ei ole.
Pidetäänhän kuitenkin asiallinen linja, eikös juu? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...