2.3.2013

Dorothy kuka?

Kuten otsikkokin varmaan jo kertoo, niin kynsilläni tänään on uutukainen China Glazen Dorothy Who? Lakkaa on kuvissa kolme kerrosta, mutta jos olisin ollut huolellisempi olisi kaksi kerrostakin varmaan riittänyt. Koska en keksinyt tylsyyksissäni mitään kivoja koristeluja tein vaan peukkuihin ja nimettömiin palloja Chinan Devotionilla. Tykästyin todella, koska ne näyttää ihan niiteiltä.


Huomasin tuossa, että kaikki koristelut on kyllä tosi kausittaisia. Välillä strasseja kuluu ihan hirveästi ja joskus taas leimat on ahkerassa käytössä. Taitaa olla kyllä vähän sama juttu kaikilla?
Viime aikoina mun koristelut on ollu ihan minimissä, lähinnä oon kikkaillu glitter-lakkojen kanssa.

Asiasta viidenteentoista. Unohdettiin miehen kanssa juhlia eilen meidän 1-vuotis kihlajaispäivää, koska meillä oli tällainen pieni potilas  Tarmon karvanopat sai kyytiä :D Tarmon leikkausaika oli 19.30 ja melko pian kotiintulon jälkeen herra nousi ja kirmasi ruokakipolle, harmi vaan että se oli vielä tyhjä. Yhdentoista aikaan illalla oli jo täysi meno ja meininki päällä. Ei olis edes uskonut, että poika oli vielä hetki sitten taju kankaalla :D

Äitin pieni reppana  Ihana hoitaja oli laittanut Tarmolle leluhiiren kainaloon. Sama juttu oli Sulolla vuosi sitten :)

Minä suojelen sinua kaikelta 


6 kommenttia:

  1. Voi, kuinka suloisia kissaherroja :´D! Jännä homma, munkin kaikki poikapuoliset kisut on aina nukkuneet nukutuksessa silmät auki. Onkohan siihen joku syy?

    Tykkään noista koristeluista kynsissä! Tulee just nimenomaan niitit mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että eläimet yleensäkin on silmät auki nukutuksessa. Eikö ihmisillekin laiteta sellaset teipit silmäluomiin, että ne pysyy nukutuksen ajan kiinni? Voin tietty olla ihan väärässäkin :D

      Poista
  2. ihanat kisut ja sun banneri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Oon vähän kiikunkaakun tän bannerin kanssa, että tykkäänkö vai en...

      Poista

Voit kommentoida myös ilman nimimerkkiä. Sanavahvistusta ei ole.
Pidetäänhän kuitenkin asiallinen linja, eikös juu? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...