16.3.2013

From A to Z: A is like Isadora Aloha

Jess, viimeinkin saan aakkosteeman käyntiin ja ihan vahingossa vieläpä :D 
Lakkasin aamulla kynnet kahdella eri Isadoran lakalla ja sitten kun aloin miettimään postauksen tekoa hoksasinkin, että toinen käyttämistäni lakoista alkaa a-kirjaimella. 

Sain Alohan kesäkuussa kynsinaiset-ryhmästä, koska oli minun synttärikuukauteni <3 Isadoran lakat ovat AIVAN ihania ja suti on IHANA, mutta se että pullossa on tavaraa vain 6ml ja hinta huitelee 8€:n tietämillä ei saa minua ko. merkkiä ostamaan, paitsi alesta kuten eilen ostamani Smoky Grey.

Molempia lakkoja on kolmen kerroksen verran. Varmasti kaksikin olisi riittänyt, mutta silloin oli vielä tarkoitus jättää kynnet koristelematta. Selailin kuitenkin eilen vanhoja kynsikuvia ja siellä huomio kiinnittyi toisiin samantapaisiin kynsiin ja tykkäsin niistä. 

Koska tarkoitukseni oli aloittaa tämä teema jo ajat sitten niin en anna nyt sen häiritä, että Alohaa on vain yhteensä neljällä kynnellä ja nekin melkolailla koristeiden alla. Pääasia, että saan tämän homman käyntiin. 


Koristeluissa on käytetty China Glazen Liquid Leatheria ja Snowta pallukoissa ja viivat tehty Kissin nail art linereilla jotka ihme kyllä ei ollu pahemmin jankkiintunut pulloonsa, paitsi toi hopeinen glitteri, mutta Sechen Restore jeesasi kiitettävästi.

Yritin eilen tehdä postausta mun uusimmista lakkahankinnoista, mutta jostain syystä mun puhelin ja sähköposti ei toiminu yhteistyössä kun osa kuvista jäi tulematta. 
Mä tosiaan yleensä siirrän kynsikuvat sähköpostin kautta koneelle kun en jotenkin aina jaksa säätää niitten piuhojen kanssa :D

Jos saan nyt kuvat siirrettyä niin heti perään tulee toinen postaus ostoksista :)

Ihanan keväistä lauantaita teille! :)


2 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Niin taidokkaasti tehdyt, ettei voi kun ihailla!:))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh, ihan hämmennyn tällaisista kehuista :) Kiitos, tuli hyvä mieli!

      Poista

Voit kommentoida myös ilman nimimerkkiä. Sanavahvistusta ei ole.
Pidetäänhän kuitenkin asiallinen linja, eikös juu? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...