6.10.2011

Uhhhh!!

Mä en voi lakata huokailemasta.. Tein niin upean ja edullisen löydön yhdestä salajemmapaikasta, 2 O.P.Ia (toinen oli DS), kaksi Make Up Storea, China Glaze, Mavala (plahh, mutta kun oli paketti) ja sitten vielä yksi Maybellinen lakka (sekin plahh, kun mulla oli se jo). Kaikissa oli reilusti yli puoli pulloa jäljellä ja osa mahtoi olla vain kokeiltuja. Tämä kaikki vain 26€!!! Tänään hain paketin postista ja jo hississä revin hysteerisenä paketin auki ja lähes suukotin kaikki lakat (paitsi Maybellinen ja Mavalan)! :DD

Kuvan mussukoista laitan heti kun jaksan(!?) siirtää kamerasta kuvat koneelle, mitä luultavimmin huomenna, kun vapaus töistä koittaa taas kahdeksi päiväksi.

Sen verran sanon, että kun aikoinaan ostin Seppälästä kaksi Golden Rosen "hololakkaa" (ennen lakkailuun hullaantumistani) ajattelin, että ihan perushuttua ja, että ei oo mun juttuni. No jep! Tässä blogihistoriani aikana olen sitten nähnyt OIKEITA ja KUNNOLLISIA hololakkoja, ja oon kuolannut niitä ja himoinnut omaa/omia.
No tuossa ostamassani paketissa oli peräti kaksi holoa, joista toinen pääsi välittömästi kynsille, enkä voi siis lopettaa tuijottamista!! AWWWWW, olen rakastunut! Mieskin sanoi, että wow! ;D En voi ehkä edes koristella näitä.. :P Kuvaa kynsistakin tulossa huomenna! :))


Kertokaas joku viisaampi, kannattaako hololakan päälle laittaa päällyslakkaa, vai kärsiikö hologrammi-efekti tästä? :)

6 kommenttia:

  1. Huhu kulkee että päälyslakkaa ei saisi laittaa mutta empä ole ainakaan itse huomannut holoefektin siitä kärsivän (:

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ine. :) Taidan iskeä päällyslakat kuitenkin, sillä haluan näiden ihanuuksien pysyvän nättinä muutaman päivän.. :)) Holo-efekti on tässä lakassa niin voimakas, että tuskin pieni himmeneminen paljon haittaa! :D

    VastaaPoista
  3. Vastavierailu kannatti, tosi kiva blogi sulla :)

    Saat palailla takaisin mun blogin puolelle, siellä ois sulle haaste! -> http://lakkausrakkaus.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Kiitos Laura, ja tervetuloa! Toivottavasti viihdyt jatkossakin! :))

    VastaaPoista
  5. sun blogi vaikuttaa tosi kivalle (:

    http://eerika-christina.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Kiitos Eerika, kiva kun tykkäät! :))

    VastaaPoista

Voit kommentoida myös ilman nimimerkkiä. Sanavahvistusta ei ole.
Pidetäänhän kuitenkin asiallinen linja, eikös juu? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...