7.6.2012

Verta, hikeä ja kyyneleitä

Pahoittelut blogihiljaisuudesta. Olen nyt ollut viimeiset kaksi viikkoa sellaisessa räkätaudissa, että oksat pois.
Kävin viime perjantaina röntgenissä, jossa todettiin poski- ja otsaontelontulehdus. Ja eilen sitten kävin poskionteloiden punkteerauksessa, ja voin todella kertoa, että oli tasan viimeinen kerta laatuaan kun mulle moinen operaatio tehdään. Sattui niin h****tisti!! :((


Lisätkää tuohon vielä armoton rutina kun paksu neula lävistää ruston ja höystäkää sitä nenästä suihkuavalla verellä!

Itkin, kirosin ja huusin kun pieni lapsi, mutta voi taivas, että se sattui! Olin nössö, enkä antanut punkteerata kuin vain oikean puolen, joka selvästi oli röntgenkuvien perusteella tulehtunut, vasemmalla ei varjostuksia tai muutakaan "mätää" näkynyt.

Nyt mulla sitten töröttää muovinen letkunpätkä nenästä ja perjantaina menen uudelleen huuhteluttamaan loputkin p****t pois päästäni.

Yläpalkkiin sain eilen väkerreltyä wishlistin ja lakkakokoelman esittely on työn alla.
En tiedä vielä teenkö lakoista kokonaan oman sivun yläpalkkiin, vai esittelenkö ne merkeittäin kiekolle swatchattuna. Ehdotuksia?

Eli tälläista siis tänne tällä kertaa... :P

Ps. Edelleenkin lupaamani uusien lukijoiden Color Club palkinto on arpomatta, koska palkinto ei ole VIELÄKÄÄN löytänyt perille saakka... :/ Arvon sen kyllä aivan heti kun lakat oven takana kolkuttavat!

Onko sinulle tehty poskiontelopunkteeraus?

7 kommenttia:

  1. Voi eiii!! toivottavasti paranet pian! Kuullostaa kamalalta tuo tyhjennys :s

    VastaaPoista
  2. Pikaista paranemista. Ei kuullosta kivalta.;)

    VastaaPoista
  3. Mulla on punkteerattu kanssa oikea puoli, mut tiedätkö, ei se sattunut yhtään.. Jälkeenpäin ajateltuna se oli lähinnä huvittavaa, koska uikutin ja ulisin koko toimituksen ajan, kun odotin että milloin se alkaa koskemaan. Ja sitten meinasin vielä lopuksi pyörtyä kun jännitys laukesi. No mutta sainpahan piristettyä lääkärin ja hoitajan päivää, ainakin heitä kummasti nauratti. :D :D
    Mutta ei ole kiva että kokemus voi olla myös tuollainen. :( Oikein pikaisia paranemisia!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vähän epäilen, että tällä nimikkeellä "erikoistuva lääkäri" saattoi olla jotain tekemistä asian kanssa, sillä tänään kun kävin huuhtelussa eri lääkärillä, oli sillä ihan erilaiset otteet jo muutenkin. Tää ensimmäinen tapaus joutu rusauttamaan kaksi kertaa koska "oho, ei tää nyt onnistunutkaan" ;(
      Olo on kyllä helpottanut huomattavasti, kun otsassa ollut paine on hävinnyt. Edelleen musta on kyllä nöyryyttävää, että mun nenässä töröttää putkenpätkä!! :D No, ehkäpä tiistaina pääsen siitä jo eroon ja tämä koettelemus on enää muisto vain!?

      Poista
  4. Mulle tehtiin se reilut 10 vuotta sitten!Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta sitten. Pyörryin kesken operaation:D Itselläni on myös taipumus saada noita poskiontelotulehduksia ja aina kun haen siihen antibioottikuuria,pelkään että taas ollaan työntämässä siihen punkteeraukseen. Kuulin yksityislääkäriltä puolisen vuotta sitten, että punkteeraukset on jääneet kuulema enemmän jo historiaan,että niitä ei kuulema enää pahemmin tehtäisi.Tiedä sitten onko totta,mutta minua ei sinne enää saa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähellä oli pyörtyminen mullakin, täti jo rupes tekeen petiä valmiiksi :D
      Juu, ihan varmana aion jatkossa kieltäytyä kunniasta jos käyvät ehdottelemaan.. :P

      Poista

Voit kommentoida myös ilman nimimerkkiä. Sanavahvistusta ei ole.
Pidetäänhän kuitenkin asiallinen linja, eikös juu? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...